Leden Login

Uw hypotheekspecialist

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Overige financiële dienstverlening

Tarief hypotheekadvies voor starters

Vanaf €1495 euro

Tarief hypotheekadvies voor doorstromers

Vanaf €1995 euro

Wim van Bakel

Wil jij persoonlijk, betaalbaar en snel hypotheekadvies? Maak kennis met Wim van Bakel van Hypotheek4you. De kracht van Hypotheek4you is de samenwerking met jou. Onze filosofie? Mensen kunnen meer dan ze denken. Doordat jij als klant zelf je gegevens correct invult en documenten aanlevert, kunnen wij jou op een efficiënte manier voorzien van een gedegen advies. Dat scheelt niet alleen in tijd, maar ook in kosten!

Onafhankelijk advies van Hypotheek4you

Hypotheek4you streeft naar tevreden klanten die snel geholpen worden. Doordat wij een 100% onafhankelijk hypotheek adviesbureau zijn, zijn wij niet gelieerd aan enige financiële instelling. Hierdoor kunnen wij interessante producten op de markt selecteren, waardoor je uiteindelijk de laagste prijs betaalt voor de financiering van jouw droomhuis. Wat kun je nog meer van ons verwachten?

  • Betaalbare prijs;
  • Goede samenwerking;
  • Snelle & efficiënte werkwijze;
  • Deskundigheid door ervaring;
  • Persoonlijke aandacht.

Onze werkwijze

Hypotheek4you zoekt samen met jou een optimale balans tussen digitaal en persoonlijk contact. In tegenstelling tot bij een volledig digitaal advies helpen wij je graag met de contacten met andere partijen zoals de bank, makelaar, notaris en taxateur. Ook kun je te allen tijde bij ons aankloppen voor een persoonlijk gesprek. Wij zijn er voor zowel starters als doorstromers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons gerust eens!

Contact opnemen met Hypotheek4you

Wil je ook onafhankelijk hypotheekadvies van Wim van Bakel? Schroom niet om eens langs te komen bij Hypotheek4you op kantoor in Purmerend. Je kunt natuurlijk ook contact met ons op te nemen door te mailen of te bellen. Een vrijblijvende offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Hypotheek4you voorziet je graag van een deskundig en betaalbaar advies!