Leden Login

Uw hypotheekspecialist

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Overige financiële dienstverlening

Tarief hypotheekadvies voor starters

Vanaf €1495 euro

Tarief hypotheekadvies voor doorstromers

Vanaf €1995 euro

Startershypotheek Amsterdam

Wil jij persoonlijk en deskundig advies over een startershypotheek in Amsterdam? Hypotheek4you helpt je graag. Wij zijn een 100% onafhankelijk adviesbureau die, dankzij een goede samenwerking met jou als klant, snel en betaalbaar advies geeft. Hierbij staat de kwaliteit uiteraard voorop!

Hypotheken voor starters én doorstromers in Amsterdam

Als starter kies je tegenwoordig vooral uit twee hypotheekvormen: annuïteiten of lineair. Voor deze vormen is de hypotheekrente namelijk nog fiscaal aftrekbaar, wat erg gunstig is voor je maandlasten. Hypotheek4you voorziet je van een onafhankelijk advies bij de keuze tussen deze hypotheekvormen, zodat je uiteindelijk de laagste prijs betaalt voor de financiering van jouw droomhuis. Behalve startershypotheken biedt Hypotheek4you ook hulp aan doorstromers in Amsterdam bij het uitzoeken van een hypotheek. Wil je meer informatie of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op!

Onze werkwijze

Hypotheek4you combineert online met offline. Door een perfecte balans hiertussen te zoeken kunnen wij efficiënt te werk gaan en toch een advies op maat garanderen. In tegenstelling tot bij een volledig digitaal advies helpen wij je graag met de contacten met andere partijen zoals de makelaar, notaris, taxateur en (natuurlijk) de bank. Ook kun je te allen tijde bij ons aankloppen voor een persoonlijk gesprek. Wij werken graag met jou samen. Als jij als klant zelf je gegevens correct invult en documenten aanlevert, kunnen wij jou namelijk snel en betaalbaar voorzien van een gedegen advies!

Ga in gesprek met Hypotheek4you

Wil je ook onafhankelijk advies over een startershypotheek in Amsterdam? Dan ben je bij Hypotheek4you aan het juiste adres. Schroom niet om contact met ons op te nemen door te mailen of te bellen. Een vrijblijvende offerte aanvragen is ook mogelijk. Hypotheek4you voorziet je graag van een deskundig en betaalbaar advies!